Nethouse bjuder in till SweNug-träff i Linköping

På onsdag 25 mars bjuder Nethouse i Linköping in till SweNug-träffen “React + Flux”.

REACT + FLUX

Facebooks JavaScript-bibliotek React har dykt upp som det nya och heta sättet att bygga snabba användargränssnitt för avancerade webbapplikationer. React kombineras ofta med Flux, en arkitektur som undviker de komplexa beroenden som kan uppstå i MVC. Med React Native runt hörnet finns stora förhoppningar om att samma teknik ska kunna användas för att bygga riktiga appar för både iOS och Android.

Men vad är det alla är så upphetsade över, och är det här verkligen det bästa sen skivat bröd? Kristofer Palmvik kommer att sammanfatta sin erfarenhet av att använda React och Flux i utvecklingen av en stor webbapplikation. Det blir en genomgång av tankesättet, fördelarna och problemen kombinerat med kodexempel. Dessutom spanar vi mot framtiden och den utveckling som är på gång.

Kristofer Palmvik skrev sin första HTML-tagg för nära 20 år sedan. Idag är han civilingenjör och konsult med erfarenhet av att utveckla allt från stora databaser till snygga gränssnitt. Kristofer älskar att bygga användbara och häftiga saker från stora mängder data, och reser däremellan världen runt i jakt på värme och nya upplevelser.

 

LITE OM SWENUG

SweNug står för Sweden .Net user group och finns idag i Stockholm, Sundsvall, Linköping, Skåne, Örebro, Göteborg, Skellefteå och Jönköping. SweNug är registrerade hos INETA (International .NET Association). SweNugs syfte i Sverige är att anordna träffar för alla som är medlemmar i SweNug där inriktningen är ämnen rörande .Net av olika slag. SweNug har funnits i över 10 år i Sverige och växer för varje år. Alla som är med i SweNug är SweNug – det vill säga alla är lika viktiga. SweNugs mål är att binda samman massa människor som delar samma intresse med varandra där vi kan dela kunskaper mellan varandra och även få kunskaper från utomstående.

Till SweNugs webbsida.

Dela