Nethouse har tecknat partneravtal med Konsultnet AB

Nethouse har tecknat ett partneravtal med Konsultnet AB och går därigenom in som sälj- och implementationspartner för planeringssystemet Effectplan.

”Vi ser samarbetet med Konsultnet som ett naturligt steg i att bredda vårt erbjudande till våra kunder. Genom att erbjuda Effectplan kan våra kunder snabbt komma igång med en budget och prognoslösning som effektivt integreras med våra beslutsstödslösningar” säger Christer Ericsson, Konsultchef Business Intelligence, på Nethouse.

”Vi ser fram emot att få Nethouse som partner då de har en djupgående kunskap om budget och prognos, samt jobbar med både QlikView och Microsoft som kan integreras som analys/beslutstöd till Effectplan” säger Bernt Olsson, Sälj- och Marknadschef på Konsultnet.

OM KONSULTNET

Konsultnet är ett IT-företag som erbjuder högkvalitativa lösningar kring företags affärssystem (ERP), performance management system (CPM) och Business Intelligence (BI). Deras kunder är i de flesta fall medelstora och stora företag och organisationer. Konsultnet startade för tjugo år sedan och deras framgång bygger på långsiktiga, ömsesidigt gynnsamma relationer. Enligt en nyligt genomförd undersökning så har de ett kundnöjdhetsindex på över 95%.

Läs mer om Konsultnet på www.konsultnet.se

Läs mer om Effectplan på www.effectplan.se

Dela