Nethouse på Innovation Week i Östergötland

Nethouse kommer i år att medverka som arrangörer under Innovation Week mellan den 4 och 10 november – en vecka, fylld av inspiration, innovation och möten för att stärka Östergötlands innovations- och entreprenörsklimat.

En spännande vecka som vi på Nethouse är stolta över att vara en del av.

Onsdag den 6 november kl. 11.30-13.00 har du under lunchen chansen att komma till oss på Platensgatan i Linköping för att lyssna på den spännande föreläsningen om ledarens roll i digitaliseringen. Den riktar sig till dig som förstår att digitalisering är ett måste och har påbörjat resan men tycker att det är svårt att förstå exakt HUR det ska gå till. Digitalisering genomsyrar hela verksamheten, inte bara IT och kommunikation. Digitalisering handlar om att framtidssäkra bolaget och öka företagets hälsa. Ett välmående företag möter sina kunder med ett attraktivt erbjudande och är en arbetsplats där medarbetarna utvecklas och presterar, digitalt som analogt. Det är många faktorer som spelar en viktig roll och vi vet att digitalisering ”på riktigt” skapar nya förutsättningar och ökad konkurrenskraft. Frågor som tas upp under lunchen, som du kan relatera till ditt företag, är bland annat:

  • Finns det en genomarbetad, långsiktig strategi som hela organisationen kan orientera sig efter?
  • Behandlas digitala och icke-digitala strategifrågor på samma bord, eller behandlas de som två olika saker?
  • Skapar ni möjligheter för medarbetarnas utveckling och prestation? Hur mår ni på er digitala resa?

Lunchen tar dig från oklarhet till klarhet för vilken roll du spelar i digitaliseringen. Du får också insyn i hur andra bolag lyckats med affärsutveckling genom teknik men också konkreta förslag på hur du tar er verksamhet till nästa steg.

Föreläsningen leds av Nethousarna:
Fredrik Hörnström, konsult inom affärs- och verksamhetsutveckling med stark förankring i tekniken.
AnnSofie Bott, konsult inom affärs- och verksamhetsutveckling med många års erfarenhet av förändringsledning och digital transformation.

Vi hoppas vi ses den 6 november! Har du frågor om Innovation Week kontaktar du Jenny Björnholm på Nethouse, 076-137 15 99, jenny.bjornholm@nethouse.se

Klicka här för att boka din plats till föreläsningen. 

Innovation week Nethouse

Dela