Nethouse satsar på Karlskoga

För att komma närmare våra kunder i Karlskoga och stärka positionen i Värmland samt öka möjligheten att hitta fler kompetenta medarbetare förstärker vi vår närvaro på Alfred Nobel Science Park i Karlskoga. Fler anställda på kontoret kommer ge bättre möjligheter för våra kunder att nyttja Nethouse kompetens.

Sedan 2016 har vi hyrt ett antal kontorsplatser på Alfred Nobel Science Park i Karlskoga. Syftet har alltid varit att komma närmare våra kunder för att skapa bättre förutsättningar för att kunna leverera affärskritiska lösningar. En ökad efterfrågan på IT-tjänster i regionen gör att vi nu stärker vår närvaro ännu mer i Karlskoga. Fler anställda och ökade resurser gör Karlskoga till en viktig hub för Nethouse fortsatta utveckling i regionen.

– Det känns naturligt för oss att etablera Nethouse i Karlskoga. Först och främst har vi många kunder och samarbetspartners i regionen. Vi har också ett flertal anställda som redan bor på orten, och vi är även övertygade om att det här kommer ge oss förbättrade rekryteringsmöjligheter från övriga delar av Värmland. Vi kommer ha personer från alla våra affärsområden på plats här i Karlskoga vilket kommer ge våra kunder tillgång till all den kompetens de behöver för att lösa sina utmaningar, säger Joao Stoltz, vd på Nethouse Sverige.

Återtar tidigare stark IT-mark

Den 22 november invigde vi våra nya lokaler och på plats fanns representanter från Karlskoga kommun, Örebro Universitet, Alfred Nobel Science Park och Nethouse.

– Vi vill göra Karlskoga till ett IT-nav i regionen, precis som det var för några år sedan. Det finns idag många starka teknikföretag men tyvärr inte lika många IT-partners. Det är något vi vill ändra på och vi tror att vi tillsammans med andra lokala aktörer kan hjälpa företagen här att växa i takt med den digitalisering vi är mitt uppe i, avslutar João Stoltz.

Dela