Norwegian Developers Conference

Förra veckan befann sig våra utvecklare Dennis Eriksson och Patrik Alm i Spektrum Arena på NDC Oslo (Norwegian Developers Conference), som är Europas största konferens inom .NET och agil utveckling. NDC är en mötesplats för programmerare, mjukvaruarkitekter, projektledare och IT-chefer från hela världen för att lära sig samt utbyta erfarenheter om .NET, agila metoder, mjukvaruutveckling och mycket mer.

‘’Något som jag inte har sett någon annanstans var “Owerflow’’, en plats man kunde gå till om det var fullt på föreläsningen eller om man kände sig osäker på vilken föreläsning man ville se. Man fick hörlurar när man gick in och där fanns 9 gigantiska skärmar där man kunde välja mellan alla live-framträdanden i lurarna. Då kunde man bläddra och sedan bestämma sig för vilken som verkade mest intressant. Maten var även ett stort plus, då det hela tiden fanns ett stort utbud av olika små rätter som man kunde ta mellan föreläsningarna och att man dessutom slapp de långa lunchköerna. Med andra ord var det en välordnad och superkul konferens!’’– Patrik Alm

På vår Nethouseblogg kan ni läsa mer om de workshops och föreläsningar som Dennis och Patrik har deltagit på och även deras egna reflektioner om de olika sessionerna.

Läs mer om NDC-konferensen här.

Dela