Ny VD för Nethouse Östergötland

Marie Wallander tillträder som ny VD för Nethouse Östergötland AB från och med den 1 mars.

Nethouse Östergötland grundades 2008 av Viktoria Jacobsson som sedan dess utvecklat företaget till vad det är idag – ett framgångsrikt konsultföretag inom vår koncern. Bolaget har varit lönsamt varje verksamhetsår och levererar affärskritiska lösningar till både offentlig och privat sektor.

-Som grundare av bolaget är jag väldigt stolt över vad vi tillsammans har åstadkommit sedan starten 2008, berättar Viktoria. Vi är ett välmående företag med fantastiska medarbetare och grymt duktiga konsulter. Vi har verkligen vuxit till en spelare att räkna med i regionen och jag är verkligen stolt över det fina samarbetet vi har med våra kunder. Jag är självklart också stolt över att vi har kunnat växa lönsamt till nästan 25 medarbetare och med en omsättning på knappt 23 miljoner för 2014/2015 – som jag så klart hoppas att vi får gasellpris för i höst.

-Vi står nu inför nästa steg i vårt bolags utveckling ochjag har valt att lämna min roll som VD men kommer självklart vara kvar på Nethouse. Jag kommer fokusera min tid och energi på det jag brinner för och är bra på, det vill säga affärsutveckling, sälj och marknad. Jag ser verkligen fram emot att jobba som ansvarig för just detta hos oss på Nethouse Östergötland och jag kommer även att arbeta vidare i styrelsen, fortsätter Viktoria. Därförlämnar jagmed varm hand över stafettpinnen och VD-rollen till Marie som kommer att göra ett jättebra jobb som ny VD. Stort lycka till i din nya roll Marie!

Peter Moström, VD för Nethousekoncernen:
-Jag vill tacka Viktoria för ett fantastiskt arbete under de här åren! Vi står nu inför ett nytt kapitel i bolagets utveckling som kommer att ledas av Marie Wallander. Med Marie har vi hittat väldigt rätt där både hennes egenskaper som ledare och hennes breda erfarenhet är viktiga komponenter i den fortsatta framgången för bolaget.

Marie Wallander, nytillträdd VD för Nethouse Östergötland:
-Jag är både stolt och glad att få förtroendet att leda företaget in i nästa fas. Jag ser fram emot att få ta vid efter Viktoria.

Dela