Populära Check IT Out är tillbaka – för fjärde gången

Den 19 november arrangerar Nethouse för fjärde gången eventet Check IT Out, där kunder och partners bjuds in för att under en eftermiddag ta del av inspirerande föreläsningar och nätverkande. Check IT Out hålls på Örebro slott och keynote-talare 2015 är uppskattade Thimon de Jong, som driver den holländska tankesmedjan Whetstone / strategic foresight.

Check IT Out är ett mycket uppskattat event, som lockar till sig föreläsare av nationell och internationell klass.

– För oss är det viktigt att vi kan erbjuda våra kunder kompetensutveckling och framtidsspaningar i toppklass. Check IT Out är ett uppskattat, avslappnat och trevligt sätt att göra detta, säger Ola Elmvik, Check IT Out-ansvarig på Nethouse.

KEYNOTE: THIMON DE JONG

Keynote-talare 2015 är den internationellt erkände holländaren Thimon de Jong. Han driver idag tankesmedjan Whetstone / strategic foresight, som har sitt kontot i Amsterdam. De är specialiserade på att analysera och förutspå framtida mänskliga beteenden och att delvis baserat på det utveckla företagsstrategier. Han jobbar med klienter som IKEA, Morgan Stanley, Skanska och Microsoft.

På Check IT Out kommer de Jong att tala om hur den ökande – och påskyndade – digitaliseringen påverkar det mänskliga beteendet, samt vilka effekter det här får på företags affärsstrategier.

Check IT Out bjuder också på ett antal seminariepass där du kan ta del av andra intressanta och aktuella ämnen. Som exempelvis vilka lärdomar Nethouse plockade med sig från Gartners ITxpo i Barcelona. Eller hur Securitas resa från decentraliserad IT-miljö till Corporate Cloud, och sedermera Public Multi Cloud sett ut. Sandvik kommer att prata om förändringsledning och hur man lyckas med det och Qlik pratar om business intelligence.

NYTT FÖR I ÅR – TRÄFFA EXPERTERNA PÅ VÅR PRE-CONFERENCE

I år arrangeras också en frivillig Pre-Conference, som hålls på kontoret på Drottninggatan i Örebro. På förkonferensen kan du träffa några av Nethouse experter, dessutom kommer vi vid detta tillfälle berätta mer om oss själva och vårt erbjudande.

Check IT Out avrundas med gemensam, frivillig, after work på Makeriet i centrala Örebro.

Anmäl dig och läs mer om Check IT Out, föreläsarna, seminarierna, pre-conference, samt ta del av annan bra information på Check IT Outs hemsida – www.checkitout.se

Hålltider:
Tid: 19 november 14.30 – 18.00 (förkonferensen startar tidigare)
Plats: Örebro slott
Sista anmälningsdag: Först till kvarn gäller (deltagandet är kostnadsfritt)

Dela