Sara från Nethouse talar på IBM Interconnect 2017 i Las Vegas

Sara Rosendahl

Sara Rosendahl

Vi är stolta över att berätta att Nethouse ska delta som talare på en av världens största IT-konferenser – IBM InterConnect – som anordnas i Las Vegas i mars. I en av runt 2000 break-out sessions kommer vi tillsammans med Thomas Knowles från IBM att prata intelligenta servicelösningar för konferensdeltagare från hela världen.

Mellan 19 och 23 mars anordnas IBM InterConnect i Las Vegas, en konferens där företag från hela världen möts för att lära och inspireras kring digital transformation. Där kommer vi att delta med en break-out session kring underhållssystemet Maximo Asset Management. Under workshopen kommer Sara Rosendahl från Nethouse och Thomas Knowles från IBM berätta om samarbetet för att förbättra den del av produkten som heter Service Provider, för kunden Coor Service Management.

–Vi är oerhört glada över att få vara en del av IBM InterConnect. Konferensen är en viktig arena att synas på och vi är så stolta över att ha fått det här förtroendet. Jag tror att vår session om arbetet för Coor Service Management kommer att bidra med mycket till programmet, säger Sara Rosendahl, senior konsult på Nethouse.

EN AV VÄRLDENS STÖRSTA IT-KONFERENSER

InterConnect anordnas årligen av det multinationella företaget IBM och lockar deltagare från hela världen. Områden som utforskas under konferensen är bland annat Bluemix, Hybrid Cloud, Integration, DevOps, IBM Watson, Internet Of Things och IT service Management. Konferensen besöktes förra året av över 20 000 personer och är därmed en av världens största konferenser för IT och teknologi.

 

Dela