Ses vi på Radar Summit 4 nov?

Den 4 november går Radar Summit av stapeln på Münchenbryggeriet i Stockholm. Eventet samlar landets ledande beslutsfattare, påverkare och leverantörer för att tillsammans utvecklas, nätverka och påverka de trender som är mest aktuella och som kommer att ha störst genomslag på IT på den svenska och nordiska marknaden under 2015. Över 600 CIO:er och IT-beslutsfattare kommer att finnas på plats och Nethouse kommer att vara där tillsammans med 40 av landets ledande leverantörer inom respektive inriktning, och de främsta experterna och påverkarna för att skapa insikter och kunskaper runt alla de spännande utmaningar som kommer under 2015

Kom gärna förbi och ta en kopp kaffe i vår monter och lyssna gärna på oss under Break out-passet kl. 15.15 som handlar om mobilitet och integration:

“VERKSAMHETEN I DIN HAND – VÄGEN TILL ETT INTEGRERAT OCH MOBILT ARBETSSÄTT”

Mobilitet har idag blivit en naturlig del i företagens utveckling och vi på Nethouse kan se att användandet av anpassade affärsapplikationer är på uppgång.

Vi kommer under seminariet att berätta om hur vi hjälpt Sveriges Skorstensfejare att mobilisera sin verksamhet genom implementeringen av ett nytt webbaserat verksamhetssystem och en mobil applikation. Allt med målsättningen att integrera IT på ett naturligt sätt på alla nivåer i verksamheten.

Läs gärna mer om Radar här!

Dela