Smarta tips för att söka finansering till innovationsarbete och kommersialisering av innovation!

Fredagen 6 mars har du chansen att lyssna och ställa frågor till Tony Friede från VINNOVA. Tony arbetar som Investment Manager och han kommer att berätta om de olika former av forskningspengar som finns att ansöka för innovationsarbete och vad man bör tänka på när man söker dessa.

Detta är ett samarbete som Nethouse med sitt långvariga arbete med VINNOVA har lyckats skapa för att stärka och möjliggöra tillväxt och expansion för Örebroregionen. I fokus är Innovationsbaserad finansiering av SME (Small Medium Enterprise) upp till 5.000.000 kronor (s.k.”Innovationsprojekt i Företag”). Detta är uppdelat i små projekt  (<500.000 kr) som kan erhålla 100% finansiering och stora projekt (<5 Mkr) som får upp till 50% finansiering.

Tony kommer att hålla en kortare föredragning som sedan följs upp med frågor och funderingar från anmälda deltagare. Dessa föredragningar sker klockan 09.00, 10.00 och 11.00 i Nethouse lokaler på Drottninggatan 2 i Örebro.

Anmälan gör du till asa.kenson@nethouse.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Fredrik Stenman, VD Nethouse Örebro, fredrik.stenman@nethouse.se, 070-683 08 98.

Varmt välkomna!

Dela