Systemutvecklingsaffär med CAB

Nethouse har gjort klart en affär med CAB, där Johan Nordin och Erik Särner kommer att gå in som systemutvecklare i CAB:s projekt Meps.

“Vi är mycket nöjda över att Johan och Erik förstärker våra team för att vi ska kunna utveckla riktigt bra produkter för fastighetsreparationer och underhåll” säger Anna-Maria Blomberg, produktutvecklingsdirektör på CAB.

Projektets syfte är att ersätta det befintliga systemet Meps med en molnlösning utvecklad med användarvänlighet och mobilitet i fokus. Meps är ett gemensamt och transparent system för beställare och entreprenörer inom ROT- och reparationsarbeten i fastigheter. I Meps kan du göra exakta och tydliga tids- och kostnadskalkyler inom olika typer av underhållsarbeten och reparationer. På beställarsidan används det bland annat av fastighetsbolag, försäkringsbolag, kommuner och landsting, och på entreprenörssidan bland annat inom bygg, golv, el, rör, måleri och avfuktning. Det är ett utmärkt verktyg för såväl kalkylering och avtalshantering som kommunikation, granskning och uppföljning. Det skapar förutsättningar för goda affärer för båda parter.

“Vi är mycket glada och stolta att två av våra systemutvecklare efter tekniktester och intervjuer fått förtroendet att jobba tillsammans med CAB. Vi lovar att förvalta förtroendet väl” säger Carina Åstrand, konsultchef på Nethouse.

Dela