Tema Innovation och Kreativitet lockade rekordmånga till årets första CheckItOut

Under torsdag eftermiddag fylldes Nethouse lokaler i Borlänge av över 70 härliga människor från olika företag och verksamheter, för att tillsammans med oss fördjupa sig inom innovation och kreativitet. Lena Lagestam från Science Center, tillika med i Nethouse styrelse, lotsade oss alla genom en spännande eftermiddag med föreläsningar på dessa teman.

Vi fick en inblick i ”HoloEd” – projektet som ska hjälpa barn tillbaka till skolan. Med hjälp av ny teknik och ett innovativt team i en kreativ miljö skapas fantastiska möjligheter för ett nytt sätt för barn att delta i undervisningen. Det var också härligt att se Göran Roos från icontribute med sin föreläsning om framgångsfaktorerna för en kreativ företagskultur och hur han lyckades få med sig publiken i kreativa övningar, som visar att tillsammans är vi starkare och kan generera fler och bättre idéer.

Tack Göran för handfasta tips på hur vi alla kan bli mer kreativa och tack även till alla er som kom till oss och bidrog till ett lyckat evenemang!

Dela