Vem driver innovationen och hur skapar du drivkraft för digitalisering?

Välkommen till Check IT Out torsdagen 1 februari!

Vi bjuder på en eftermiddag med intressanta föreläsningar på temat kring de människor som ska driva digitaliseringen. Hur ska du göra? Vad krävs av dig, av oss? Vi kommer att bjuda på nya insikter kring innovation och drivkraften hos dig och mig – vi som ska driva utvecklingen! Förutom kunskap och fika, bjuder vi också på möjligheten att testa HoloLens i verkligheten!

Anmäl dig genom att mejla ditt namn och företagsnamn till checkitout@nethouse.se senast 24 januari.

Vi ses på vårt kontor i Borlänge på Borganäsvägen 44!

Program

Kl. 14.00 – 14.30

De kommer att ta över… Generation Z

De lever teknikutvecklingen medan vi pratar om den. Men vem ska driva den? Hur ska vi säkerställa vår framtida innovationskraft i en tid där utvecklingen bara går snabbare och snabbare. Hur förbereder vi våra ungdomar för att ta över i en framtid som vi inte vet något om.

Föreläsare: Lena Lagestam, 2047 Science Center

 

Kl. 14.30 – 15.00

Holoed – Kan hololens locka barn till skolan?

Alla skolelever kan inte delta i ordinarie undervisning, vissa kan vara hemma länge på grund av sjukdom eller av olika sociala orsaker. För att hjälpa elever att komma tillbaka till skolan så kan AR (Augmented Reality) vara ett steg på vägen. Vi på Nethouse är väldigt glada och stolta över att få vara med i projektet HoloEd där man tagit sig an en ”gammal” utmaning med ny teknik.

Föreläsare: Nethouse

Kl. 15.00 – 15.30

Testa hololens under fikapausen!

Kl. 15.30 – 16.30

Kreativ kultur – ett sätt att leva

Vilka är framgångsfaktorerna för en kreativ företagskultur? Hur kan du som ledare inspirera med ett kreativt ledarskap? Göran är den ostyriga beteendevetaren som passionerat ”predikar” för allt detta och ett ansvarstagande bidragsvilligt medarbetarskap samt en värdegrundsbaserad företagskultur.

Föreläsare: Göran R Roos, icontribute

Anmäl dig genom att mejla ditt namn och företagsnamn till checkitout@nethouse.se

Se till att anmäla dig senast 24 januari för att säkerställa din plats!

Dela