Vi välkomnar Nethouse nya traineer

Nu är det klart! Den 30 augusti får Nethouse ytterligare tillskott när Daniel Lindau och Johanna Hofrén börjar vårt traineeprogram. Vi ser väldigt mycket fram emot deras start. Vill du veta lite mer om dem? Läs vidare!


Daniel Lindau

Hur känns det att börja som trainee på Nethouse?
– Det känns verkligen jättekul! Jag fick ju chansen att göra min sista termin, systemutvecklingsprojektet eller SUP:en som det också kallas, på Nethouse nu under vårterminen och har trivts superbra.

Varför sökte du till Nethouse traineeprogram?
– Anledningen att jag sökte mig till Nethouse är att jag lockas av bredden av de tekniska utmaningarna och möjligheten att få jobba med många olika delar av utvecklingsarbete. Jag tror också att traineetjänsten är ett bra sätt att få en riktig kanonstart i det nya yrket.

Vad ser du mest fram emot?
– Det jag ser mest fram emot är att få träffa nya människor, lära mig en massa nya saker och få jobba med dem ”på riktigt”.

Vad gör du på din fritid?
– Min fritid spenderar jag antingen med min fru och våra två barn, i replokalen med bandet eller på discgolfbanan.


​​​​​​​Johanna Hofrén

Varför sökte du till Nethouse traineeprogram?
– Jag sökte till Nethouse för att det verkar vara ett företag med en härlig kultur och spännande teknik! Att man dessutom som trainee får möjlighet att prova på olika verktyg och områden inom företaget är ett stort plus. En bra start helt enkelt! 

Vad ser du mest fram emot?
– Jag ser fram emot att få kliva in i konsultrollen där jag får arbeta nära olika kunder och dess verksamhet samt få sätta mig in i de tekniker som används. Att få lära mig mycket och utvecklas individuellt och som teammedlem är något jag också ser fram emot, både med seniora kollegor och andra traineer inom koncernen.

Vad gillar du att göra på fritiden?
– På fritiden umgås jag med familj och vänner. Utöver det så håller jag igång med träning och har ett intresse för matlagning! ​​​​​​​

Dela