Vilka är vi?

Vi är specialister på att utveckla och ta ansvar för applikationer och miljöer som alltid – utan undantag – måste fungera. Men framförallt är vi specialister på att lyssna, förstå och lösa våra kunders problem och utifrån behov. Vi hjälper våra kunder att dra maximal nytta av digitaliseringens möjligheter. Vi verkar i nära partnerskap med våra kunder och tror på långa och förtroendefulla relationer. Nethouse har funnits sedan 1998 och är idag 100 medarbetare i Örebro, Karlstad och Karlskoga. Vi är en del av digitaliseringskoncernen CombinedX, som består av IT-specialistbolag som hjälper företag och organisationer att dra fördel av digitaliseringens möjligheter.

image of our team

Långsiktighet & engagemang ger resultat

Vi tar ett långsiktigt ansvar för de förändringar och resultat vi genomdriver hos våra kunder. Vi gör inte snabba projekt och springer vidare till nästa. Vi jobbar med ett äkta engagemang och skräddarsyr gärna våra tjänster. Till skillnad från it-fabrikerna så kan anpassa våra processer så att det passar kunderna. Vi kommer inte med standardprojekt, ramverk, mallar och andra pekpinnar, utan anpassar efter kundens behov så att kunden på allvar hamnar i centrum.

Vi sätter applikationen i centrum

Vi jobbar med människor, teknik och organisation, med applikationerna och kan se helheten. Vi tar utgångspunkt i vad applikationen har för betydelse för kundens verksamhet och säkerställer sedan dess funktion. Vi vågar påstå att vi förstår samspelet och dynamiken mellan applikationen och IT-plattformen bättre än någon annan.

Senaste nyheterna

Nethouse rekryterar Johan Ripe som ny vd

Läs mer

COOP Värmland – Höga krav på driftsäkerhet

Läs mer

Effektiv leverans av hårdvara till Synsam

Läs mer

Kontakta oss

Via kontaktformuläret kan du nå våra affärsutvecklare, specialister eller lokalkontor. En enkel lösning om du vill veta mer om våra tjänster, branschlösningar eller it-konsulttjänster.

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter så finner du informationen på vår sida personuppgiftspolicy

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig!

Jag godkänner Nethouse personuppgiftspolicy(Required)