Automation

Nyttja varje medarbetares kompetens och låt maskinerna göra rutinarbetet.

image of meeting

Vad är värdet av att jobba med Automation/ RPA?

Genom att arbeta med digital arbetskraft, även kallat Robotic Process Automation (RPA) kan stora mängder administrativt och repetitivt arbete automatiseras. Därmed frigörs tid hos personalen, tid som kan användas till mer värdeadderande uppgifter.

image of scheme

Vad kan du vinna på en RPA-lösning?

Med en RPA-lösning kan du få hjälp att identifiera processer i verksamheten som har potential att kunna automatiseras. Du kan även få hjälp att automatisera identifierade processer för att istället allokera resurser till mer värdeadderande uppgifter och därmed spara in kostnader i ett längre perspektiv. RPA är ett helhetsåtagande som ger en trygghet i att robotarna alltid är up and running och up to date.

Nethouse som RPA-leverantör

Som IT-leverantör fokuserar vi på helheten. Nethouse är tillräckligt stora för att ha spetskompetens inom alla våra leveransområden, men samtidigt tillräckligt små för att alltid kunna jobba i team med fokus på bredd och helhet.

 

Vi har kompetens inom systemutveckling och IT-infrastruktur vilket kompletterar RPA-leveransen på ett bra sätt. Vi vill leverera kundnytta, effektivitet och kostnadsbesparingar genom automation. Där är RPA ett av många verktyg i leveransen. Vi arbetar med processkartläggning, processutveckling och förändringsledning, som viktiga komplement till de tekniska färdigheterna för att leverera maximal kundnytta. För oss är alltså inte det viktigaste att leverera RPA som en fristående del. Vi tar hand om helheten för dina IT-applikationer som alltid måste fungera.

 

Initialt i alla samarbeten ligger vårt fokus på att förstå din verksamhet för att läsa in utmaningar, behov och därefter kunna föreslå en skräddarsydd lösning utifrån de verksamhetsbehov som finns. Därför förespråkar vi också långsiktiga samarbeten framför punktleveranser.

 

Hos oss är alla kunder lika viktiga – oavsett storlek, omsättning och marknad. Du blir inte bara en i mängden eller bortglömd för att ni inte omsätter tillräckligt mycket pengar. Du har alltid ett team som är dedikerat och kompetent inom det område där ditt behov finns. Därför kan du som kund känna dig trygg med att alltid få den spetsiga kompetens som behövs här och nu, där och då.

 

 

Webbinarium om RPA

Lär dig mer om RPA och hur det fungerar.

Ta del av inspelningen från vårt webbinarium.

Vi kan hjälpa dig med:

Processkartläggning & Processutveckling

Effekthemtagning

Förändringsledning

Förvaltning RPA -vidareutveckling & drift

Vill du veta mer?

Eller har du funderingar kring hur Nethouse RPA-lösning kan utveckla ert företag? Använd då vårt kontaktformulär eller kontakta vår specialist Mattias direkt.

Mattias Johansson

Mattias Johansson

RPA-specialist

+46 (0)76-840 02 34 mattias.johansson@nethouse.se

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig!

Jag godkänner Nethouse personuppgiftspolicy(Required)