Vi samlar in rätt information och levererar avgörande kunskap 

Det finns ingen framgångsrik digitalisering utan data. Är ni redo att accelerera er affärsutveckling och erbjuda ett högre kundvärde?

Datadrivna företag fattar smartare beslut som driver affären och verksamheten framåt

Intuition kan driva förändring, men för att fatta rätt beslut och driva effektfull förändring behövs fakta. Vi tar er från komplex data till konkreta beslutsunderlag som hjälper er att effektivisera och utveckla både affär och verksamhet.

För att ni som företag ska kunna arbeta datadrivet krävs en lösning som är enkel att använda, visuellt attraktiv och ger underlag som går att lita på. Ett modernt beslutsstöd ska hjälpa er att fatta bra beslut baserat på er data i kombination med vad som händer i omvärlden.

Hela resan till att bli ett datadrivet bolag ryms i vårt erbjudande. Vi verkar inom hela verksamheten och levererar kunskap, modern teknik och insikter i en Business Intelligence-lösning som är nyckeln till ett smartare beslutsfattande. Oavsett inom vilket område du som beslutsfattare verkar inom möter vi er med kompetens och engagemang. Vi samlar er data och omvärldsdata på en och samma plats och visualiserar den.

Vi ökar er konkurrenskraft genom hälsosam digitalisering

I en allt mer digitaliserad värld är det mer aktuellt än någonsin att utnyttja sina konkurrensfördelar med hjälp av digitala lösningar. Digitaliseringen är inget självändamål utan ska bidra till ett ökat affärs- och verksamhetsvärde.

Läs mer här.

Vill du veta mer, kontakta AnnSofie Bott på 070-250 55 51 eller via mejl annsofie.bott@nethouse.se 

Relaterade kundcase

Effektiv lösning som förverkligar idéer

E-space Communication AB är specialiserade på verktyg som effektiviserar marknadskommunikation på internet. Via kundanpassade webbenkäter samlas information om webbplats-besökare in. E-space behövde en plattform så att kunderna på ett effektivt sätt kan ta del av och analysera resultaten från sina webbundersökningar. Genom att bygga en lösning baserat på Qlikview som plattform har Nethouse förverkligat E-space önskemål och idéer.

Läs mer

Smartare ärendehantering

Karlskoga-baserade Nobeli tillhandahåller tjänster inom business support. Nobeli hjälper sina kunder med allt från lönehantering och inköp till säkerhetsrådgivning och arkivtjänster. Nobeli behövde ett smidigare sätt att hantera sina kunders löneärenden och vi på Nethouse hjälpte till att utforma och bygga lösningen.

Läs mer

Mobil hållplatsinventering

Länstrafiken Örebro, som är en del av Region Örebro län, ansvarar för kollektivtrafiken i Örebro län. Länstrafiken inventerar kontinuerligt hållplatserna för att veta vilka som lever upp till utrustningskraven och vilka de behöver förbättra. Tack vare Nethouse egenutvecklade och kundunika system, har Länstrafiken konstaterat en ökad kvalité på insamlad information om hållplatser och kan med ett bra underlag enkelt prioritera vilka insatser som bör utföras för vilka hållplatser.

Läs mer

Vi hjälper Green Cargo att växa utan växtvärk genom RPA

Green Cargo har många kunder med tillhörande transporter där det ställs stora krav på företagets tillgänglighet och service i kundtjänst. Utmaningen de stod inför var att hinna med antalet ärenden och samtidigt växa i rätt takt. Våra RPA-experter kallades in och idag driftar vi hela Green Cargos RPA-lösning…

Läs mer