IT-Infrastruktur

Accelerera er plattform och därmed er verksamhet

Grunden och förutsättningen för all digitalisering är en robust och säker IT-infrastruktur. Beroende på vilken fas och situation verksamheten befinner sig i finns olika behov av infrastruktur för att kunna skapa önskade förändringar. Det kan vara vid uppbyggnad, utökningar av nya kontor eller helt nya verksamhetsområden. Oavsett så är det kritiskt att IT-infrastrukturen hela tiden är rätt anpassad efter behoven med rätt kapacitet, flexibilitet och säkerhet.

Vad är värdet av IT-infrastruktur?

En intelligent, välplanerad och samtidigt smidig IT-infrastruktur gör inte bara att verksamheten kan anpassas till förändringar snabbt, den driver även innovation, besparingar och möjliggör nya affärsmodeller. En stabil IT-infrastruktur är en förutsättning för att digitalisera er verksamhet. Nethouse har lång erfarenhet av att leverera IT-infrastrukturlösningar till företag och organisationer med varierat behov och höga krav. Vi har byggt upp en stor erfarenhet och expertis för att kunna säkerställa en stabil, pålitlig och framtidssäker IT-plattform med bra prestanda.

image of buildings

Nethouse lösning

Våra lösningar byggs på flexibla plattformar för att kunna skräddarsy efter just era behov. Oavsett om det handlar om att göra mindre anpassningar i IT-infrastrukturen, ta fram strategier för framtiden eller att implementera moderna, funktionella och säkra lösningar så kan vi tekniken och har kompetensen att genomföra förändringarna.

Nätverk

Datacenter

Databasplattform

Övervakning

Identitet

Virtualisering

Våra tjänster inom IT-infrastruktur

Plattformsanalys

Analys av er IT-plattforms nuvarande tillstånd och identifiering av möjligheter för dess vidareutveckling.

 

Plattformsarkitektur & design

Arkitektur, design och planering av er digitala plattform inom de spetsområden vi verkar inom.

 

Plattformstransformation

Transformation av hela eller delar av er plattform oavsett var den befinner sig.

 

Plattformssupport

Där er kompetens behöver kompletteras erbjuder vi stöd i form av supporttjänster.

 

Innovation

Rådgivning och utbildning för att er plattform och verksamhet ska vara redo för framtiden.

 

Virtuell server

Med våra molntjänster för virtuell lagring betalar du för din användning och kan skala upp eller ner när behov uppstår. Du får full kontroll på din VPS och vi garanterar hög prestanda och säkerhet.

 

Colocation

Placera era servrar i ett säkert datacenter med full access till din utrustning dygnet runt. Ni får en toppmodern lösning för colocation med trygg lagring inom Sveriges gränser.

Genom våra IT-Infrastrukturtjänster säkerställer ni att verksamheten får:

  • Optimerade IT-tjänster för era slutanvändare.
  • Moderna framtidssäkrade plattformslösningar.
  • En effektiv transitering, konsolidering och transformation av er IT-infrastruktur som även möjliggör kostnadsbesparingar.

Vill du veta mer?

Eller har du funderingar kring hur Nethouse lösning för IT-infrastruktur kan utveckla ert företag? Använd då vårt kontaktformulär så återkopplar vi till dig.

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig!

Jag godkänner Nethouse personuppgiftspolicy(Required)