Kunskap som förändrar.
Utveckling som inspirerar.

Den snabba digitala utvecklingen förändrar nu alla branscher i grunden. Inom tjänsteområdet ledning och strategi hjälper vi organisationer och verksamheter att utvecklas och nå sin fulla potential. Våra konsulter har lång erfarenhet av allt från omfattande internationella infrastrukturprojekt till organisationsutvecklingsuppdrag och förändringsarbeten kring företagskultur och affärsmodeller.

Vi talar verksamhetens språk.

Vi är bra på att lyssna och förstå vad du som kund verkligen vill. Att snabbt förstå strategier, målsättningar och processer. Att uppfatta vad verksamheten behöver och att hitta det verkliga problemet. Våra konsulter är allt från infrastrukturspecialister till verksamhetsspecialister, från ekonomer och logistiker till beteendevetare. Vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för att dra rätt slutsatser.

Vi leder dig i förändringen.

Vi coachar och ger råd men är också med och implementerar förändringen. Det kan handla om att utveckla och driftsätta IT-systemet, att implementera den nya processen, att coacha personalen och förverkliga strategin. Vi stöttar inte bara med rådgivning, vi tycker också om hårt målmedvetet arbete. Vi är en engagerad partner som arbetar tillsammans med dig och din verksamhet för att lösa utmaningar och hitta nya inspirerande möjligheter.

Vill du veta mer, kontakta Hanna Sörefelt på 077-017 45 17 eller via mejl hanna.sorefelt@nethouse.se

Relaterade kundcase

Vi skapade ett effektivt och användarvänligt löneärendesystem åt Nobeli

Nobeli tillhandahåller tjänster inom business support och hjälper sina kunder med allt från lönehantering och inköp till säkerhetsrådgivning och arkivtjänster. Nobeli var i stort behov av ett smidigare och mer effektivt sätt att hantera sina kunders löneärenden. Nethouse fick uppdraget att se över processerna och systemen, vilket resulterade i ett kundunikt webbaserat ärendehanteringssystem.

Läs mer

Med Nethouse hjälp fick kunden en mer stabil och säker databasmiljö

Nethouse blev kontaktade av kunden då de stod med databasservrar som behövdes uppdateras. Nya instanser av SQL Server installerades och uppdaterades till senaste version. Nethouse tog även över drift och förvaltning av deras databasplattform vilket har gett kunden en mer stabil och säker databasmiljö.

Läs mer

Nethouse hjälpte Martin & Servera med implementering av IT-infrastrukturen

Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Samarbetet mellan restauranggrossisten och Nethouse inleddes när de byggde om sitt lager i Halmstad. Nethouse fick då i uppdrag att hjälpa till i planering och implementering av IT-infrastrukturen för lagret.

Läs mer

Nethouse hjälpte LKAB med övervakningssystemet SolarWinds Orion

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar järnmalm för den globala stålmarknaden. LKAB köpte in övervakningssystemet SolarWinds Orion men kom inte riktigt igång med implementeringen av systemet och fick därmed låg utväxling av investeringen. Bolaget behövde hjälp med att sätta upp och anpassa systemet efter den miljö och de behov som fanns inom företaget och vi på Nethouse fick förtroendet att hjälpa till.

Läs mer