Kunskap som förändrar.
Utveckling som inspirerar.

Den snabba digitala utvecklingen förändrar nu alla branscher i grunden. Inom tjänsteområdet ledning och strategi hjälper vi organisationer och verksamheter att utvecklas och nå sin fulla potential. Våra konsulter har lång erfarenhet av allt från omfattande internationella infrastrukturprojekt till organisationsutvecklingsuppdrag och förändringsarbeten kring företagskultur och affärsmodeller.

Vi talar verksamhetens språk.

Vi är bra på att lyssna och förstå vad du som kund verkligen vill. Att snabbt förstå strategier, målsättningar och processer. Att uppfatta vad verksamheten behöver och att hitta det verkliga problemet. Våra konsulter är allt från infrastrukturspecialister till verksamhetsspecialister, från ekonomer och logistiker till beteendevetare. Vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för att dra rätt slutsatser.

Vi leder dig i förändringen.

Vi coachar och ger råd men är också med och implementerar förändringen. Det kan handla om att utveckla och driftsätta IT-systemet, att implementera den nya processen, att coacha personalen och förverkliga strategin. Vi stöttar inte bara med rådgivning, vi tycker också om hårt målmedvetet arbete. Vi är en engagerad partner som arbetar tillsammans med dig och din verksamhet för att lösa utmaningar och hitta nya inspirerande möjligheter.

Vill du veta mer, kontakta Björn Moreau på 070-642 22 02 eller via mejl bjorn.moreau@nethouse.se 

Relaterade kundcase

Enklare uppföljning gav positiv utveckling hos EEL

ELON Elkedjan Logistic AB (EEL AB) är ett inköps- och logistikcenter som bildades 2004 i Örebro genom ett samarbete mellan ELON Svenska AB och Svenska Elkedjan AB. I samband med en kraftig tillväxt hos EEL har också behovet av ett effektivt uppföljningssystem ökat, detta för att säkerställa en positiv utveckling av bolaget. Den komplexa struktur EEL hade resulterade i att det blev allt för tungt att hantera detta manuellt. Företaget var därför i stort behov av en mer automatiserad process och tack vare Nethouse uppföljning gav en positiv utveckling hos EEL.

Läs mer

Vi byggde en funktion som kan förbättra människors värld

Den 1 januari 2019 infördes en ny spellagstiftning i Sverige där Spelinspektionen fick uppdraget att licensiera de spelbolag som agerar på den svenska marknaden. Som konsument skulle man även ha möjlighet att stänga av sig från spel under en period som man själv väljer längden på. Vi på Nethouse blev helhetsleverantör av såväl system, drift och övervakningslösning till det som skulle komma att kallas Spelpaus.

Läs mer

Europas modernaste system för förarprov

Trafikverkets system för administrering och genomförande av alla förarprov i Sverige har utvecklats av Nethouse i Örebro. Ett komplext och effektivt system med många integrationer som underlättar arbetet och minimerar kostnader.

Läs mer

Tryggt övertagande och framtidssäker förvaltning

Nethouse har lång erfarenhet av systemövertagande, systemförvaltning och olika styrningsmodeller inom interna och externa förvaltningsuppdrag. Förvaltning är en viktig strategisk fråga eftersom det är ett arbete som säkrar ett kontinuerligt bra stöd för verksamheten. Samtidigt är det ett komplext arbete eftersom många olika delar av organisationen är inblandade. Det finns ofta ett stort behov av att skapa ordning, något som Nethouse uppnår genom erfarenhet och trygg effektiv styrning.

Läs mer