Kunskap som förändrar.
Utveckling som inspirerar.

Den snabba digitala utvecklingen förändrar nu alla branscher i grunden. Inom tjänsteområdet ledning och strategi hjälper vi organisationer och verksamheter att utvecklas och nå sin fulla potential. Våra konsulter har lång erfarenhet av allt från omfattande internationella infrastrukturprojekt till organisationsutvecklingsuppdrag och förändringsarbeten kring företagskultur och affärsmodeller.

Vi talar verksamhetens språk.

Vi är bra på att lyssna och förstå vad du som kund verkligen vill. Att snabbt förstå strategier, målsättningar och processer. Att uppfatta vad verksamheten behöver och att hitta det verkliga problemet. Våra konsulter är allt från infrastrukturspecialister till verksamhetsspecialister, från ekonomer och logistiker till beteendevetare. Vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för att dra rätt slutsatser.

Vi leder dig i förändringen.

Vi coachar och ger råd men är också med och implementerar förändringen. Det kan handla om att utveckla och driftsätta IT-systemet, att implementera den nya processen, att coacha personalen och förverkliga strategin. Vi stöttar inte bara med rådgivning, vi tycker också om hårt målmedvetet arbete. Vi är en engagerad partner som arbetar tillsammans med dig och din verksamhet för att lösa utmaningar och hitta nya inspirerande möjligheter.

Vill du veta mer, kontakta Hanna Sörefelt på 077-017 45 17 eller via mejl hanna.sorefelt@nethouse.se

Relaterade kundcase

Vi effektiviserade Green Cargos kundtjänst med en RPA-lösning

Green Cargo utvecklar och levererar effektiv och hållbar järnvägslogistik i Skandinavien. Ett stort antal kunder med tillhörande transporter ställer stora krav på företagets tillgänglighet och service i kundtjänst.  De hade svårt att hinna med alla ärenden och samtidigt växa i rätt takt. Med hjälp av Nethouse implementerades en RPA-lösning som kunde effektivisera deras kundtjänst och som gav möjlighet till snabbare tillväxt.

Läs mer

Nethouse utvecklade driftsäker webbapp åt Volvo CE

När Volvo CE skulle delta på mässan Bauma fick Nethouse i uppdrag att ta fram en lösning för insamling av leads. På plats hade Volvo CE över 300 säljare med krav på ett verktyg som behövde vara pålitligt, enkelt och snabbt. Lösningen blev en smidig och driftsäker webbapp som dessutom klarar offline-användning

Läs mer

Nethouse satte upp en framtidssäkrad databasplattformsmiljö

Nethouse kontaktades av kunden för att få hjälp med en mer tillförlitlig miljö av sin databasplattform. En ny plattform, byggd på de senaste versionerna av SQL Server och Operativsystem, sattes upp. Kunden har nu en enklare databasmiljö gällande underhåll och administration. Tack vare nyare teknik har de även en säkrare miljö.

Läs mer

Nethouse hjälpte FORIA att kostnadseffektivisera sin IT-verksamhet

FORIA, som är ett av Sveriges största transport- och maskintjänstföretag, behövde hjälp med att kostnadseffektivisera sin IT-verksamhet. Nethouse fick uppdraget och har i det framgångsrika samarbetet lyckats suddat ut tidigare frågetecken med hjälp av rådgivning, stöd vid affärsförslag och projektledning.

Läs mer