Ta ett självklart kliv med hjälp av rätt teknik på rätt plats

Vi jobbar med affärskritiska lösningar. Det är där vi är som bäst. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad för våra kunder med hjälp av smart teknik. Det är i mötet mellan utmaningar, ny teknik och stora idéer som riktigt bra innovation uppstår. Inom tjänsteområdet ledning och strategi hjälper vi dig som kund att bli mer konkurrenskraftig och att förverkliga din fulla potential.

Teknik är kul, men det är vad vi åstadkommer med den som betyder något.

Rätt teknik använd på rätt sätt kan dramatiskt förbättra en verksamhet eller ett företags konkurrenskraft. Oftast leder dessutom ett nytt användande av teknologi till mer än förbättringar av befintliga tjänster eller processer. Många gånger skapas helt nya möjligheter. Att identifiera och utveckla dessa nya möjligheter är ett spännande arbete i sig. Vi är bra på att införa en affärsmässig syn på funktionalitet, arbetsprocesser och metoder.

 

Relaterade kundcase

Ett helt nytt redaktionellt system mitt i nyhetsflödet

TT Nyhetsbyrån är Nordens ledande fullservicepartner inom media. Byrån producerar, distribuerar och säljer text, bild, video, grafik och sidproduktion. I snart 100 år har TT varit först med det senaste och alltid synonymt med en oberoende nyhetsförmedling. Tack vare effektiva arbetsmetoder och välanpassad teknik har man snabbt varit igång med att skildra dramatiken och leverera nyheter med högsta trovärdighet och närvaro.

Läs mer

Mer rättssäker kriminalvård med bättre internt stöd

När Kriminalvården beslutade sig för att göra om sitt mindre omtyckta intranät anlitades Nethouse för att leda arbetet. Projektet kom att handla mycket om fokus på verksamhetsnytta – att flytta fokus från den som skriver informationen, till den som ska använda den.

Läs mer

Struktur och samsyn som ger framgång

AB Stora Tunabyggen, med 6000 bostäder och 400 kommersiella lokaler, är ett bostadsföretag som jobbar med ett samhällsnyttigt perspektiv. Utbudet består av lägenheter i hus från många tidsepoker, alltifrån gammal genuin bruksmiljö från 1800-talet till nyproduktioner. Tunabyggen utför idag också tjänster, bland annat åt Borlänge kommun där man erbjuder tjänster inom uthyrning, drift, service och underhåll.

Läs mer

Nethouse hjälpte FORIA kostnadseffektivisera sin IT-verksamhet

Nethouse fick i uppdrag att hjälpa FORIA – ett av Sveriges största transport- och maskintjänstföretag – att kostnadseffektivisera sin IT-verksamhet. I det framgångsrika samarbetet har Nethouse lyckats suddat ut tidigare frågetecken med hjälp av rådgivning, stöd vid affärsförslag och projektledning.

Läs mer