Managed Services

Frigör tid för att kunna fokusera på er kärnverksamhet

I alla investeringar som görs för att digitalisera, automatisera, mobilisera eller optimera en verksamhet finns ett behov av robusta, redundanta och framförallt säkra digitala lösningar.

image of laptops

Vad är värdet av Managed Services

Att bygga upp en egen IT-avdelning och säkerställa att rätt kompetens finns för att kunna ta hand om sin IT-plattform och samtidigt kunna bedriva förändring i verksamheten kan vara både komplext och kostsamt. För att kunna frigöra resurser och kompetens för att skapa fokus internt kan det vara en möjlighet att låta en extern partner hantera valda delar av verksamhetens IT-tjänster.

Hur fungerar det?

Nethouse Managed Services är framtagna för att på ett proaktivt sätt ta hand om daglig drift, förvaltning, övervakning och support av era IT-tjänster. Ni kan då nyttja era kärnkompetenser internt för att istället driva förändring och utveckling av dessa. På detta sätt behöver ni inte heller fylla kompetensgap inom den egna organisationen.

Våra tjänster inom Managed Services

Managed Applications

Era affärsapplikationer är kritiska för er verksamhet. Genom våra tjänster säkerställer vi tillgänglighet samt vidareutveckling genom DevOps-tjänster.

 

Managed Network

Med vår etablerade och erfarna NOC (Network Operations Center) övervakar och hanterar vi er nätverksmiljö dygnet runt.

 

Managed Cloud

Oavsett om det är en on prem-lösning, helt i molnet eller hybridlösning kan vi erbjuda tjänster inom våra spetsområden för att ta hand om hela er IT-miljö.

 

Managed Monitoring

Vi tar hand om övervakningen av hela er IT-miljö, såväl infrastruktur som applikationer. Detta gör vi med hjälp av er eller vår övervakningsmiljö. Vi har expertteam inom olika verktyg och tjänster så som Azure och SolarWinds, med bland annat världsunik kompetens genom en av våra konsulter som är utsedd SolarWinds Channel Champion.

 

Managed Database Platform

Med våra dedikerade SQL- och BI-team innehar vi unik kompetens för att ta hand om er data, dess digitala lösningar och miljöer. Nethouse är ett av få bolag i världen som innehar MCSM (Microsoft Certified Solutions Master), spetskompetens för att bevara och hantera er data.

 

Managed Workplace

Vi är experter inom Microsoft 365, VMware och Citrix-lösningar där vi hanterar era miljöer för att garantera en säker, flexibel och enkel användarupplevelse. Den digitala arbetsplatsen har aldrig varit viktigare än idag där mobilitet och säkerhet är en förutsättning för att kunna arbeta effektivt.

Med Nethouse Managed Services kan ni:

  • Fokusera på att innovera och digitalisera genom att frigöra tid
  • Sova gott om natten med garanterat säker driftleverans dygnet runt, året runt
  • Uppnå era affärsmål genom att förstärka er befintliga kompetens med vår expertis
  • Förhindra problem innan de inträffar med hjälp av proaktiv förvaltning och övervakning
  • Uppnå effektivitet genom att nyttja effektiva team med etablerade processer och verktyg
  • Veta när era problem ska vara lösta tack vara definierade leveranstider som styrs av SLA:er

Vill du veta mer?

Eller har du funderingar kring hur Nethouse kan utveckla ert företag? Använd då vårt kontaktformulär så återkopplar vi till dig.

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig!

Jag godkänner Nethouse personuppgiftspolicy(Required)