Molntjänster

Effektivisera er verksamhet och uppnå era affärsmål med molnets kraft.

image of laptop

Vilket värde ger molntjänsterna?

Molntjänster är en viktig pusselbit som ger både tekniska och tidsbesparande fördelar, men även minskade kostnader. I och med att krav och komplexitet växer erbjuder molntjänster också större möjligheter till innovation, säkerhet, flexibilitet och enorm kraft.

image of a man in a call

Vad kan jag förvänta mig?

Med Cloud Transformation får du hjälp att flytta din IT-miljö samt applikationer till molnet och därmed dra nytta av flexibilitet och säkerhet. Du kan undvika nyinvesteringar i egen maskinpark och istället köpa IT efter behov. Du får också en inblick i hur du kan dra nytta av molntjänster på bästa sätt och därmed se konkreta fördelar. Vi ger dig även stöd och stöttning i omvärldsbevakning och strategi så du kan känna dig trygg för framtiden.

Våra lösningar för molntjänster

Cloud Compatible

Hur mogna är Ni för molnet – Vad behöver förberedas och vilken är den bästa vägen? Vi besiktigar och säkerställer att ni är redo att lyfta med våra Cloud Compatible-tjänster.

Cloud Flight

När ni är redo att lyfta till molnet är vi er första- och andrepilot. Luta er tillbaka i första klass. Vi garanterar en mjuk landning med våra Cloud Flight-tjänster.

Managed Cloud

Frigör tid för att fullt kunna fokusera på din kärnverksamhet medan vi vidmakthåller, vidareutvecklar samt supporterar din affärs-IT i molnet med våra Managed Cloud-tjänster.

Future Cloud

Känn Er trygga i en kontinuerligt, snabbt föränderlig värld där vi bevakar omvärlden och stöttar er i vad Ni behöver veta om morgondagen med våra Future Cloud-tjänster.

Microsoft 365

Vi har flera konsulter med lång erfarenhet av Microsoft 365. Vi erbjuder backup av Microsoft 365 – Exchange, Sharepoint och OneDrive – baserat på Veeam Backup for Microsoft Microsoft 365.

Vill du veta mer?

Eller har du funderingar kring hur Nethouse molntjänster? Använd då vårt kontaktformulär eller kontakta vår specialist Anna direkt.

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig!

Jag godkänner Nethouse personuppgiftspolicy(Required)