Molntjänster

Effektivisera er verksamhet och uppnå era affärsmål med molnets kraft

Molntjänster är en viktig pusselbit som ger både tekniska och tidsbesparande fördelar, men även minskade kostnader. I och med att krav och komplexitet växer erbjuder molntjänster också större möjligheter till innovation, säkerhet och flexibilitet.

Företag och organisationer verkar i en föränderlig tid där fler enheter och applikationer ska kunna nås oavsett plats. Samtidigt ökar säkerhetsriskerna, kostnaderna ska pressas och affärskraven växer. Användarna har allt högre förväntningar på sin IT-arbetsplats och dagens ökade krav på mobilitet gör att åtkomst till verksamhetens applikationer är direkt avgörande för arbetets effektivitet.

Molnlösningar som kombinerar säkerhet och flexibilitet

Att bygga bort beroendet av fasta infrastrukturer kan vara ett naturligt nästa steg för IT-avdelningen, eftersom ni då slipper investeringar och fysiskt underhåll av hårdvara. Strategiskt innebär detta – att kunna äga en global närvaro och aldrig begränsas av sin tekniska kapacitet – en flexibel, skalbar och framtidssäker miljö.

Molnplattformer har kontinuerlig utveckling av säkerhetsfunktionalitet och tjänster som använder sig av modern teknik såsom AI och machine learning för att ge er som användare bästa möjligheterna att säkra er IT.

Med Nethouse får ni en kompetent och proaktiv molnpartner som implementerar, optimerar och driftsäkrar er molnleverans. Vi bidrar med vår tekniska expertis för att upprätthålla affärskontinuitet och maximera potentialen i era molntjänster.

Våra molntjänster:

Cloud Compatible
Hur mogna är ni för att förflytta er till molnet – vad behöver förberedas och vilken är den bästa vägen? Vi besiktigar era förutsättningar och rekommenderar er väg framåt.

Cloud Transformation
När ni är redo att förflytta er IT-tjänster till molnet hjälper vi er hela vägen med planering, ledning och implementation.

Managed Cloud
Vi tar hand om hela eller delar av er IT-miljö i molnet.

Future Cloud
Vi omvärldsbevakar och ger rådgivning kring hur ni kan framtidssäkra era molntjänster.

Digital Workplace
En flexibel arbetsplats som ger era anställda en möjlighet att jobba var som helst på valfri enhet. En kraftfull molnplattform som består av en hel flora av molnbaserade tjänster för att underlätta er arbetsvardag. 


Med hjälp av Nethouse molntjänster kan ni

  • Undvika onödiga kostnader genom att konsolidera och centralisera er IT-miljö efter behov. 
  • Framtidssäkra er verksamhets-IT med moderna tjänster både idag och imorgon.
  • Nå era verksamhetsapplikationer oavsett var ni befinner er i världen.
  • Känna er trygga med att er verksamhets-IT är designad efter era behov. 
  • Enkelt anpassa er IT-plattform efter verksamhetens behov genom hög skalbarhet.


Kontakt
Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er att flytta er IT-miljö till molnet? Hör gärna av dig till Johan Lagerstam på telefon +46 770 17 40 32 eller mejl johan.lagerstam@nethouse.se.