Säkerhet

En öppen värld öppnar upp för säkerhetshot.

image of fingerprint

Varför är det viktigt med IT-säkerhet?

Information och digitala identiteter är en affärstillgång – och därmed även en sårbarhet för potentiella säkerhetshot för din affär och verksamhet. Det ligger i tiden – hoten ökar och systemen har inte hunnit med. En applikation sägs vara säker om den uppnår konfidentialitet, tillgänglighet och integritet. För att uppnå detta är säker systemutveckling och säkra plattformar vitala.

image of robot

Med vår hjälp får du…

  • Hjälp med att tidigt minimera säkerhetsbrister för att göra kostnadsbesparingar – Ju tidigare desto större besparingar
  • Designsäkerhet, dvs säkerhet inbyggd som en primär hörnsten i systemens livscykel
  • Hantering av risken för intrång. Intrång kan medföra höga kostnader i form av allvarliga följder och försämrat anseende
  • Trygghet

Våra IT-säkerhetstjänster

Säker Identitet

Information och digitala identiteter är en affärstillgång. Vi har lösningar som säkrar åtkomst för de som behöver det – och när de behöver det. Vi erbjuder säkerhetstjänster inom bl a autentisering, access och identitetshantering.

Säkra System

En applikation sägs vara säker om den uppnår konfidentialitet, tillgänglighet och integritet. För att uppnå detta erbjuder vi säkerhetstjänster så som systemanalyser och penetrationstester av webbapplikationer.

Säkra Nätverk

Er IT-miljös nätverk innehåller alla dörrar för att kunna nå er verksamhets-IT. Det är extremt viktigt att dessa inte kan öppnas eller förbigås av obehöriga och att det är säkra och redundanta anslutningar.

Säker Plattform

Er IT-plattform består av mängder av olika tjänster. Baserat på just er unika plattform kan vi erbjuda säkerhetstjänster inom en rad områden.

Utbildning av användare

Användares beteenden är en av de största riskerna att få skadlig kod i IT-miljön. Vi utbildar användarna hur de ska hantera bl.a. e-mail, klickbara länkar och annat som ser harmlöst ut men som kan vara skadlig kod.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er att säkra era IT-lösningar?

Använd då vårt kontaktformulär eller kontakta vår specialist Niklas direkt.

Niklas Qwarforth

Säkerhetskonsult

+46 73 269 81 81 niklas.qwarforth@nethouse.se

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig!

Jag godkänner Nethouse personuppgiftspolicy(Required)