VÄLKOMMEN TILL VÅRT TRAINEEPROGRAM 2021!

Ta chansen att kickstarta din karriär!

Vi är ett superproffsigt gäng med stort teknikkunnande och med hjärtat på rätt ställe. Vår kultur och våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi arbetar alltid med kunden i fokus. Nu vill vi ge dig möjligheten att utvecklas tillsammans med oss.

Vi vet att studierna inte alltid ger svar på frågan vilken karriär som passar just dig. Genom din traineetid hos oss på Nethouse ger vi dig möjligheterna att utforska olika arenor och hitta din väg vidare i karriären. I vårt Traineeprogram varvar du utbildning tillsammans med andra trainees i vår koncern med arbete som konsult i skarpa kundprojekt.  Under hela traineeperioden har du en senior konsult som mentor som ger dig den stöttning och vägledning. Vårt mål är att ge dig rätt verktyg, lära dig använda dem och genom det få en utvecklande start på din karriär.

Är du en av våra trainees inom Systemutveckling och Business Intelligence?

Placeringsort: Örebro eller Linköping

Som trainee inom Systemutveckling och Business Intelligence söker vi dig som brinner för teknik och den potential tekniken kan skapa för människa och organisation. Vi ger dig möten med seniora kollegor inom Business Intelligence och spännande utmaningar tillsammans med våra agila systemutvecklingsteam där du får dyka ner i de senaste teknikerna. Inom Nethouse jobbar vi främst med Microsofttekniker som till exempel .NET, C#, SSIS, SSAS, SQL Server, PowerBI, Azure. Utöver detta får du också möjlighet att utforska områden som Machine Learning, Mixed Reality och Robotic Process Automation (RPA). Vi ser gärna att du är med och bidrar till dina kollegors utveckling genom att du delar med dig av din resa och utbildningar du tar del av under ditt traineeprogram.

Vi söker dig som:

– Nyligen har en universitetsexamen som dataingenjör eller systemvetare, gärna med inslag av ekonomi/statistik eller management.

– Har ett stort sug efter att kasta dig ut i en konsultroll med stort fokus på digitalisering, kund, affärsutveckling och förändringsledning.

– Är en god lyssnare med stor förmåga att kommunicera och att dela med dig av dina erfarenheter.

Sök Traineetjänsterna här! 

Programmets upplägg

Traineetjänsten är en del av ett Traineeprogram i vår koncern CombinedX, där du tillsammans med trainees från olika företag får en gemensam utbildning i modernt ledarskap vid 5 tillfällen under en period av 6 månader. Under utbildningsprogrammet kommer du att tilldelas en mentor och delta i studiebesök, seminarier och samverkansaktiviteter som utökar ditt professionella nätverk. Du kommer att få en bred utbildning inom alla våra kompetensområden för att därefter välja ett specialistområde att utvecklas vidare inom.

Efter avslutat program hoppas vi att du vill fortsätta vara en del av oss på Nethouse!

Sök Traineetjänsterna här!

 

 

Start: 30 augusti 2021

Lön: Marknadsmässig

Omfattning: Heltid

Ort: Linköping eller Örebro

Har du frågor om traineeprogrammet så får du gärna kontakta ansvarig rekryterare; Anna Mörtzell, anna.mortzell@nethouse.se

Varför ska du välja oss på Nethouse?

Vår målsättning är att vara bäst på att sätta IT-teknik i rätt sammanhang och att genomföra värdeskapande förändringar hos våra kunder. Vill du jobba i ett bolag som tänker nytt, skapar förutsättningar för utveckling, drivs framåt av sina fantastiska medarbetare och där skratt på jobbet uppmuntras? Då ska du söka Traineetjänst hos oss.

Låter det intressant? Sök idag eller tipsa en vän!

Sök Traineetjänsterna här!