Nethouse når högsta partnerstatus med SolarWinds

Nethouse kan fira en fin framgång efter att ha uppnått SolarWinds högsta partnerstatus – Elite Partner. Ett erkännande som placerar Nethouse i en exklusiv grupp av globala företag.

– Den nya partnerstatusen visar att vi på Nethouse har stor kompetens och är ett värdefullt erkännande för oss som i många år arbetat med SolarWinds produkter. Vi är nu med i en väldigt begränsad skara företag runt om i världen på den högsta partnernivån, säger Thomas Löfstrand, SolarWinds-expert hos Nethouse.

För Nethouse, som har varit en pålitlig partner för SolarWinds i nästan två decennier, är detta partnerskap en följd av långsiktigt engagemang, teknisk expertis och en pålitlig kundtjänst.

– Nethouse har i cirka 20 år arbetat med produkterna från SolarWinds och har hjälpt många kunder med varierande IT-miljöer. Med ett team av certifierade konsulter och affärsutvecklare är Nethouse rustade att möta kundens behov och erbjuda avancerad hjälp inom övervakning, hantering och analys av IT-infrastruktur, säger Thomas Löfstrand.

Nethouse är specialister på att designa, modernisera och ansvara för verksamhetskritisk och säker moln- och IT-infrastruktur – även för verksamheter med mycket höga säkerhetskrav. För Nethouse innebär den nya partnerstatusen ännu bättre tillgång till avancerade lösningar och tjänster från SolarWinds portfölj.

Nethouse fokuserar på att maximera kundnyttan och leverera högkvalitativa IT-tjänster som säkerställer att företagskritiska system och nätverk fungerar optimalt.

– Eftersom nästan ingen verksamhet klarar sig utan sina IT-system behövs bra och moderna monitoreringsverktyg för att säkerställa hög tillgänglighet. SolarWinds levererar verktyg i absolut toppklass för detta ändamål. Nu får vi som leverantör nya möjligheter med Observability och AIOps och även här ligger SolarWinds i framkant. Vi ser med spänning fram emot vad kommande versioner kan göra, säger Thomas Löfstrand.

Läs fler inlägg

Nöjda kunder ger Nethouse toppbetyg

Nyhet

Nöjda kunder ger Nethouse toppbetyg

Resultatet i årets kundnöjdhetsundersökning visar att Nethouse inte bara är en kompetent och erfaren moln- och IT-infrastrukturspecialist, utan även levererar andra värden som är viktiga för kunderna.

Läs mer