Vi är Nethouse

Vi är specialister på moln och infrastruktur.
Och att bygga nära och långsiktiga kundrelationer.

Nethouse startade sin verksamhet 1998 och är idag ca 130 medarbetare som jobbar på något av våra kontor i Örebro, Karlstad, Karlskoga, Göteborg och Sundsvall.

Den 18 mars 2024 gick Nethouse samman med CombinedX-bolaget Anytrust som är specialister på identitets- och behörighetshantering.

Den 25 mars 2024 förvärvade vi infrastrukturkonsultbolaget Why i Sundsvall.

1Moln och infrastruktur som möjliggörare

Modern, tillgänglig och säker moln- och IT-infrastruktur är den största möjliggöraren för framgångsrik digital transformation. Med rätt infrastruktur får kunden tillgång till AI och moderna verktyg som möjliggör digital transformation och innovation. 

2Säkerhet och regelefterlevnad

Våra digitala tillgångar är idag oumbärliga och få verksamheter klarar ens några dagar utan en fungerande IT-miljö. Angripare använder allt mer sofistikerade metoder vilket ställer nya och högre krav på säkerhetsarbetet. Att ha koll på regulatoriska frågor och driva ett proaktivt säkerhetsarbete med en plan för hur man ska agera om något händer är avgörande för en verksamhets förmåga att klara en cyberattack. 

3Nära och långsiktiga kundrelationer

När IT har gått från att vara en stödfunktion till att bli den viktigaste drivkraften för förändring, innovation och tillväxt är närheten och samarbetet med IT-leverantören viktigare än någonsin. Att vara tillgänglig, lyhörd och ha förståelse för kundens verksamhet, utmaningar och möjligheter är en förutsättning för att kunna leverera de lösningar och värden som kunden efterfrågar. 

Nära och framgångsrika samarbeten med våra kunder

Vi hjälper kunder i många olika branscher och storlekar privata och offentliga, mindre och riktigt stora. Med stor förståelse för varje kunds utmaningar och möjligheter levererar vi moderna, tillgängliga och säkra IT-lösningar som stöttar kundens verksamhet idag och imorgon.

Image for Vill du också bli en Nethousare?

Vill du också bli en Nethousare?

Vidare till karriärsidan
Image for Vi finns här när du behöver oss som mest!

Vi finns här när du behöver oss som mest!

Gå vidare till support
Image for Vill du veta mer om Nethouse och hur vi kan hjälpa din verksamhet?

Vill du veta mer om Nethouse och hur vi kan hjälpa din verksamhet?

Hör av dig till oss